Kwaliteit en Kosten

Kwaliteit staat bij de Zevenhont voorop. Uitgangspunt van onze praktijk is dat alle tandartsen de hoogst haalbare kwaliteit leveren. Hiervoor maken we gebruik van de modernste apparatuur, volgen onze tandartsen cursussen om hun kennis continu up to date te houden en hebben we de noodzakelijke gespecialiseerde tandartsen in huis.

Samen met u wordt een keuze gemaakt tussen de behandelalternatieven, afgewogen op uw wensen en financiën. Zo bereiken we een optimale oplossing binnen het gestelde budget. Tandheelkundige tarieven worden vastgesteld door de overheid en zijn dus voor alle tandartsen en patienten hetzelfde. Voor informatie hierover kijkt u op de website van de Nederlandse maatschappij der bevordiering van de Tandheelkunde NMT.

Uitgebreide tandheelkundige behandelingen zijn vaak kostbaar. We geven u vooraf een goed inzicht van de kosten door een begroting af te geven en proberen behandelingen indien gewenst gefaseerd uit te voeren om kosten te spreiden. U wilt en moet immers vooraf weten waar u aan toe bent.