Vacatures

Tandartsassistente gezocht

Ben jij een ervaren tandartsassistent(e) of heb je interesse in een overstap naar dit vak en naar een groeiende en gezellige tandartspraktijk waar ruimte is voor initiatief en zelfstandigheid?

Momenteel zijn wij op zoek naar een tandartsassistente voor onze locaties de Zevenhont (tandartspraktijkzevenhont.nl) en de Kooiker (tandartspraktijkdekooiker.nl). Beide praktijken zijn gevestigd in Den Bosch.

Ervaring is geen vereiste. Wij bieden een goed salaris en uren en werkdagen zijn in overleg.

Stuur ons je motivatie en CV! (info@zevenhont.com ) Bij interesse kan je voor een nadere kennismaking of meer informatie bellen met Jochum Hiemstra op 073-6417722 of e-mailen naar info@zevenhont.com

Tandarts (Directeur) gezocht voor jonge en snel groeiende praktijk in 's-Hertogenbosch met mogelijkheid tot participatie

Tandarts (Directeur) gezocht voor jonge en snel groeiende praktijk in
's-Hertogenbosch met mogelijkheid tot participatie.


Wat wij zoeken
Jonge en groeiende algemene praktijk in de wijk Maaspoort in ’s-Hertogenbosch (tandartsenmaaspoort.nl). Specialisaties in endodontologie en implantologie, daarnaast sterk gericht op preventie. Wij zoeken een enthousiaste tandarts-medewerker met (enige) ervaring die de praktijk verder helpt uit te bouwen. Deze persoon is communicatief sterk, een teamplayer en heeft aandacht voor de patiënt. Wij bieden verdere doorgroeimogelijkheden indien gewenst en lichten dit graag in een gesprek toe. Mogelijkheid tot participatie.

Wat wij bieden
Nette en goed uitgeruste praktijk. Goed bereikbaar, ruime gratis parkeergelegenheid en nabij uitvalswegen. Je wordt onderdeel van een leuk, enthousiast en deskundig team. Is je interesse gewekt bel dan voor een nadere kennismaking met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722 of mail naar j.hiemstra@zevenhont.com. Bezoek ook voor meer informatie onze website: Tandartsenmaaspoort.nl Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature KPT-er, protheticus, tandtechnieker

Voor onze vestiging De Zevenhont zijn wij op zoek naar een KPT-er of protheticus voor 2 dagen per week. In een dynamisch behandelteam verzorg jij de klinische behandeling van de vervaardiging van protheses van onze edentate patiënten. Ben jij enthousiast, oplossingsgericht, communicatief handig en kwaliteitsgedreven? Neem contact op met praktijkmanager Jochum Hiemstra via 073-6417722 of J. Hiemstra@zevenhont.com voor details en invulling.

Vacature Tandarts Medewerker

Voor onze moderne groepspraktijk in ’s-Hertogenbosch met nagenoeg alle specialismen in huis zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandige allround tandartsmedewerker - bij voorkeur met ervaring - voor 2 dagen per week. Deze nieuwe ambitieuze collega is hands-on, kan goed in teamverband werken, is communicatief vaardig en heeft aandacht en inlevingsvermogen voor de patiënt. Uren en dagen in overleg. Bij gebleken geschiktheid bestaan er goede doorgroeimogelijkheden. De praktijk zit op een goed bereikbare plek in ’s-Hertogenbosch, zeer nabij uitvalswegen. Is je interesse gewekt bel dan voor een nadere kennismaking met praktijkmanager Jochum Hiemstra of praktijkhouder Daan van den Heuvel op 073-6417722 of mail naar: j.hiemstra@zevenhont.com.

Vacature mondhygiëniste

Voor zowel Tandartspraktijk De Zevenhont als onze tweede vestiging Tandartspraktijk De Kooiker (Tandartspraktijkdekooiker.nl) zijn wij op zoek naar een enthousiaste mondhygiëniste, waarbij het werken op beide vestigingen zeker mogelijk is. Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@zevenhont.com of bel met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722.