Vacatures

Vacatures voor nieuwe Tandartsenpraktijk
in ’s-Hertogenbosch

Voor een medio maart te openen tandartsenpraktijk in ’s-Hertogenbosch komen wij graag in contact met tandartsen met bij voorkeur enige ervaring, mondhygiënistes, preventieassistentes en tandartsassistentes. Bij interesse kan je voor een nadere kennismaking of meer informatie bellen met Jochum Hiemstra op 073-6417722 of e-mailen naar info@zevenhont.com.

Vacature Tandarts-Directeur

Wij zijn altijd op zoek naar een ervaren allround tandarts-directeur die met ons een nieuwe vestiging in de regio ’s-Hertogenbosch wil openen. De kandidaat zal vervolgens de dagelijkse leiding van de nieuwe vestiging op zich nemen. Hij of zij wordt hierbij ondersteund door de praktijkmanager en backoffice van onze huidige twee praktijken. Wij zijn een moderne groepspraktijk met diverse specialismen in ’s-Hertogenbosch Oost met tevens een bijna 5 jaar geleden geopende tweede vestiging in ’s-Hertogenbosch West. Wij zoeken een kandidaat die de kar kan en wil trekken, goed in teamverband kan werken, communicatief vaardig is en aandacht en inlevingsvermogen heeft voor de patiënt. Is je interesse gewekt bel dan voor nadere kennismaking met Jochum Hiemstra op 073-6417722 of mail naar info@zevenhont.com.

Vacature mondhygiëniste

Voor zowel Tandartspraktijk De Zevenhont als onze tweede vestiging Tandartspraktijk De Kooiker (Tandartspraktijkdekooiker.nl) zijn wij op zoek naar een enthousiaste mondhygiëniste, waarbij het werken op beide vestigingen zeker mogelijk is. Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@zevenhont.com of bel met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722.

Vacature tandartsassistente

Voor zowel De Zevenhont als onze tweede vestiging De Kooiker (Tandartspraktijkdekooiker.nl) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente met enige ervaring. Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@zevenhont.com. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722.