Vacatures

Vacature Tandarts-Directeur

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren allround tandarts-directeur die met ons een nieuwe vestiging in de regio ’s-Hertogenbosch wil openen. De kandidaat zal vervolgens de dagelijkse leiding van de nieuwe vestiging op zich nemen. Hij of zij wordt hierbij ondersteund door de praktijkmanager en backoffice van onze huidige twee praktijken. Wij zijn een moderne groepspraktijk met diverse specialismen in ’s-Hertogenbosch Oost met een drie jaar geleden opgerichte tweede vestiging in ’s-Hertogenbosch West. Wij zoeken een kandidaat die de kar kan en wil trekken, goed in teamverband kan werken, communicatief vaardig is en aandacht en inlevingsvermogen heeft voor de patiënt. Is je interesse gewekt bel dan voor nadere kennismaking met Jochum Hiemstra op 073-6417722 of mail naar info@zevenhont.com.

Vacature tandarts medewerker

Voor onze moderne groepspraktijk met diverse specialismen in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een allround tandartsmedewerker - bij voorkeur met ervaring - voor 2 dagen per week. Deze nieuwe ambitieuze collega is een teamplayer die zich wil conformeren aan het werken in een groepspraktijk volgens het teamconcept. Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige collega met aandacht en inlevingsvermogen voor de patiënt. De praktijk zit op een goed bereikbare plek in ’s-Hertogenbosch, zeer nabij uitvalswegen. Bij interesse en voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Tandarts D.M.H. van den Heuvel op info@zevenhont.com.

Vacature mondhygiëniste

Voor zowel Tandartspraktijk De Zevenhont als onze tweede vestiging Tandartspraktijk De Kooiker (Tandartspraktijkdekooiker.nl) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste mondhygiëniste, part-time waarbij het werken op beide vestigingen zeker mogelijk is.

Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@zevenhont.com of bel met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722.

Vacature allround prothese technicus

Voor onze beide vestigingen (De Zevenhont en Tandartspraktijkdekooiker.nl) zijn wij per direct op zoek naar een allround prothese technicus, part-time mogelijk

De kandidaat wil samenwerken in een team van tandartsen en kan deze adviseren en of behandelingen samen uitvoeren.

Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@zevenhont.com of bel met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722.

Vacature tandartsassistente

Voor onze tweede vestiging De Kooiker (Tandartspraktijkdekooiker.nl) zijn wij per direct voor de vrijdag en eventueel andere dagen op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente met enige ervaring.

Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@zevenhont.com. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722.