Vacatures

Leuke allround tandartsassistente gezocht!

Ter uitbreiding van ons team van Tandartsenpraktijk de Zevenhont zoeken wij een allround tandartsassistente.
Wij zoeken een assistente die professionaliteit, accuraatheid, teamgevoel en interesse in het vakgebied hoog in het vaandel heeft staan. Je werkzaamheden bestaan uit assisteren van de tandarts aan de stoel, het uitvoeren van baliewerkzaamheden en collega’s mee helpen in de sterilisatie ruimte. Voor een preventie-assistente zijn er mogelijkheden voor het zelfstandig behandelen van patiënten door middel van een eigen agenda.

Functie-eisen:
- Je bent gediplomeerd tandartsassistente
- Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
- Je spreekt vloeiend Nederlands
- Je bent loyaal
- Je werkt graag in teamverband
- Ervaring als balie assistente en kennis van Exquise is een pre
De uren en werkdagen zijn in overleg.

Wat wij bieden
Nette en goed uitgeruste praktijk. Goed bereikbaar, ruime gratis parkeergelegenheid en nabij uitvalswegen. Je wordt onderdeel van een leuk, enthousiast en deskundig team. Is je interesse gewekt bel dan voor een nadere kennismaking met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722 of mail naar j.hiemstra@zevenhont.com. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tandarts (Directeur) gezocht voor jonge en snel groeiende praktijk in 's-Hertogenbosch met mogelijkheid tot participatie

Tandarts (Directeur) gezocht voor jonge en snel groeiende praktijk in
's-Hertogenbosch met mogelijkheid tot participatie.


Wat wij zoeken
Jonge en groeiende algemene praktijk in de wijk Maaspoort in ’s-Hertogenbosch (tandartsenmaaspoort.nl). Specialisaties in endodontologie en implantologie, daarnaast sterk gericht op preventie. Wij zoeken een enthousiaste tandarts-medewerker met (enige) ervaring die de praktijk verder helpt uit te bouwen. Deze persoon is communicatief sterk, een teamplayer en heeft aandacht voor de patiënt. Wij bieden verdere doorgroeimogelijkheden indien gewenst en lichten dit graag in een gesprek toe. Mogelijkheid tot participatie.

Wat wij bieden
Nette en goed uitgeruste praktijk. Goed bereikbaar, ruime gratis parkeergelegenheid en nabij uitvalswegen. Je wordt onderdeel van een leuk, enthousiast en deskundig team. Is je interesse gewekt bel dan voor een nadere kennismaking met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722 of mail naar j.hiemstra@zevenhont.com. Bezoek ook voor meer informatie onze website: Tandartsenmaaspoort.nl Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature KPT-er, protheticus, tandtechnieker

Voor onze vestiging De Zevenhont zijn wij op zoek naar een KPT-er of protheticus voor 2 dagen per week. In een dynamisch behandelteam verzorg jij de klinische behandeling van de vervaardiging van protheses van onze edentate patiënten. Ben jij enthousiast, oplossingsgericht, communicatief handig en kwaliteitsgedreven? Neem contact op met praktijkmanager Jochum Hiemstra via 073-6417722 of J. Hiemstra@zevenhont.com voor details en invulling.

Vacatures tandartsassistente

Voor zowel Tandartsenpraktijk De Zevenhont (tandartspraktijkzevenhont.nl) als Tandartsenpraktijk De Kooiker (Tandartspraktijkdekooiker.nl) zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste tandartsassistentes met bij voorkeur enige ervaring. Interesse in baliewerkzaamheden is een pre. Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@zevenhont.com. Bij interesse kan je voor een nadere kennismaking of meer informatie bellen met Jochum Hiemstra op 073-6417722 of e-mailen naar info@zevenhont.com.

Vacature Tandarts Medewerker

Voor onze moderne groepspraktijk in ’s-Hertogenbosch met nagenoeg alle specialismen in huis zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandige allround tandartsmedewerker - bij voorkeur met ervaring - voor 2 dagen per week. Deze nieuwe ambitieuze collega is hands-on, kan goed in teamverband werken, is communicatief vaardig en heeft aandacht en inlevingsvermogen voor de patiënt. Uren en dagen in overleg. Bij gebleken geschiktheid bestaan er goede doorgroeimogelijkheden. De praktijk zit op een goed bereikbare plek in ’s-Hertogenbosch, zeer nabij uitvalswegen. Is je interesse gewekt bel dan voor een nadere kennismaking met praktijkmanager Jochum Hiemstra of praktijkhouder Daan van den Heuvel op 073-6417722 of mail naar: j.hiemstra@zevenhont.com.

Vacature mondhygiëniste

Voor zowel Tandartspraktijk De Zevenhont als onze tweede vestiging Tandartspraktijk De Kooiker (Tandartspraktijkdekooiker.nl) zijn wij op zoek naar een enthousiaste mondhygiëniste, waarbij het werken op beide vestigingen zeker mogelijk is. Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@zevenhont.com of bel met praktijkmanager Jochum Hiemstra op 073-6417722.